אודות

"ועד העובדים" הינו הגוף הנבחר, המייצג את העובדים המינהליים בפני ההנהלה בעניינים שוטפים, כלליים ואישיים הנוגעים לתנאי עבודתם.

ועד העובדים משמש בא כח מוסמך של ההסתדרות החדשה במקרים של סכסוכי עבודה, מסונף לה ופועל תחת סמכותה המלאה בהתאם לחוקת ההסתדרות.

הוועד מגן על זכויות העובדים לפי החוק, מקפיד על מימוש זכויותיהם המעוגנות בהסכמי עבודה, קיבוציים ומקומיים, וכן הוא משקיע מאמצים לפעולות תרבות ורווחה לעובדים ולגמלאים.

חברי ועד העובדים הינם עובדי אוניברסיטה אשר נימנים על חברי הסגל המנהלי, שנבחרים אחת לארבע שנים לכהן בוועד ועושים עבודתם בהתנדבות, כדי להטיב את תנאי העובדים תוך שמירה על ביצוע קיום החוקים והסכמי העבודה.